مدت زمان مطالعه مقاله کوچک کردن پره بینی: 7 دقیقه
برخورداری از بینی زیبا و جذاب یکی از موهبتهاییمی باشد که امکان دارد تعدادی از افراد جامعه به این موضوع فکر کنند که چرا از آن بهره مند نشده اند. بینی این افراد احتمالاً دچار مشکلات ظاهری می باشد که همین موضوع سبب نارضایتی آن ها شده است.سبب نارضایتی آن ها شده است. بزرگ یا عریض بودن پره های بینی از جمله مشکلاتی می باشد که برخی از مراجعه کنندگان از آن شکایت دارند. بزرگ بودن پرههای بینی معمولاً به علت عوامل ژنتیکی می باشد. افرادی که دچار این نوع مشکل هستند در نهایت برای بهره مند شدن از بینی با فرمی زیبا ناچار به انجام عمل کوچک کردن پره بینی می شوند.
فهرست مطالب
مقدمه
عمل کوچک کردن پره بینی
نحوه عمل پره بینی
انواع عمل پره بینی
بخیه زدن پره بینی
نکات بعد از جراحی
کوچک کردن زیاد پره بینی
سخن پایانی
مقدمه
برخورداری از بینی زیبا و جذاب یکی از موهبتهاییمی باشد که امکان دارد تعدادی از افراد جامعه به این موضوع فکر کنند که چرا از آن بهره مند نشده اند. بینی این افراد احتمالاً دچار مشکلات ظاهری می باشد که همین موضوع سبب نارضایتی آن ها شده است.سبب نارضایتی آن ها شده است. بزرگ یا عریض بودن پره های بینی از جمله مشکلاتی می باشد که برخی از مراجعه کنندگان از آن شکایت دارند. افرادی که دچار این نوع مشکل هستند در نهایت برای بهره مند شدن از بینی با فرمی زیبا ناچار به انجام عمل کوچک کردن پره بینی می شوند. برای بهبود بخیه های این نوع عمل به عواملی از جمله موارد زیر بستگی دارد.
- جراح زیبایی بینی باید دانش و مهارت لازم را در این زمینه داشته باشد تا بتواند برش ها را در محل مناسب و با اندازه لازم ایجاد کند و در بخیه زدن نیز دقت کافی را به کار ببرد تا خط بخیه کم رنگ تر باشد و در نتیجه بهبودی زودتر حاصل گردد.
- خود فرد با انجام مراقبت ها و نگهداری از بینی، می تواند به بهبود بخیه و عدم ایجاد گوشت اضافه کمک کند. استفاده از کرم هایی جهت بهبود و ترمیم بخیه نیز در بعد از جراحی به مراجعه کننده توصیه می شود.
برای افزایش سرعت بهبودی پس از جراحی عمل بینی رعایت مواردی چون لمس نکردن بینی و مصرف داروهای توصیه شده توسط پزشک ضروری می باشد. این نکته را باید مورد توجه قرار داد که اگر در عمل کوچک کردن پره های بینی، پره بینی به مقدار زیادی کوچک شود ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی از جمله ایجاد اختلال در تنفس، نیاز به انجام جراحی ترمیمی بینی و .. شود. جهت آشنایی بیشتر با عمل کوچک کردن پره بینی با این مقاله از سایت رسمی دکتر بیرقی طوسی همراه باشید.
عمل کوچک کردن پره بینی
بینی نقش بسیار مهمی در زیبایی و جذابیت صورت فرد دارد به همین علت ساختار نامناسب پره های بینی، یکی از مشکلاتی می باشد که در زیبایی صورت تاثیر به سزایی می گذارد. گشاد یا بزرگ بودن پره های بینی مشکلی است که موجب می شود بیشتر افرادی که دچار آن هستند اقدام به جراحی کوچک کردن پره های بینی کنند. جراحی کوچک کردن پره های بینی که از جراحی های پر طرفدار ایران محسوب می شود همراه با عمل جراحی بینی در مشهد قابل انجام می باشد. جراحی پرهای بینی به نسبت جراحی ساده می باشد اما باید در انتخاب جراح دقت شود . جراح بینی کاملا باید با آناتومی بینی آشنا باشد چرا که باید بخیه ها را به گونه ای انجام دهد که جای آن باقی نماند و تفاوت زیادی بعد از عمل کوجک کردن پره های بینی برای فرد ایجاد نشود.
نحوه عمل پره بینی
در شکل استاندارد صورت، بزرگی بینی از نمای مقابل باید برابر با فاصله دو چشم از یک دیگر باشد. در بعضی موارد امکان دارد پره های بینی نسبت به ساختمان کلی بینی پایین تر یا بالاتر قرار گرفته باشد و یا پهن باشد، که در این حالت در ظاهر چهره فرد تاثیر منفی می گذارد اما جای نگرانی نیست چرا که با انجام جراحی کوچک کردن پره های بینی می توان شکل زیبایی را در بینی ایجاد کرد. جراح بینی با استفاده از دو روش، عمل کوچک کردن پره های بینی را انجام می دهد. در روش اول پره های بینی را جدا کرده و پره ها را به سمت پایین می کشد، سپس آن ها را به یک دیگر متصل می کند که در نتیجه مشکل گشاد بودن پره های بینی رفع می شود.
در روش دیگر جراح بینی پره بینی را از قسمتی که به لب بالا اتصال دارد، جدا کرده و پره بینی را بالا می کشد که این کار باعث کوچک تر و باریک تر شدن بینی می شود. این روش در میان افراد جامعه طرفداران بسیاری دارد و یکی از بهترین راه های رفع مشکل پره بینی محسوب می شود.
انواع عمل پره بینی
همان طور که گفته شد جراح بینی عمل پره بینی را با استفاده از دو روش انجام می دهد که این دو روش شامل موارد زیر می باشند.
عمل کوچک کردن پره های بینی به صورت سرپایی
جراح بینی می تواند جراحی کوچک کردن پره های بینی را بدون جراحی و با زدن بخیه نیز انجام دهد. اما به این نکته باید توجه داشت که این روش دائمی نمی باشد و پس از مدتی امکان بازگشت بینی به حالت اولیه خود می باشد. اما در زمانی که بیمار انتظار تغییر دائمی در بینی خود را داشته باشد، با انجام عمل سرپایی و کوتاه مدت در پره های بينى می تواند به هدف خود دست یابد. پزشک جراح در عمل سرپایی کوچک کردن پره های بینی برش هایی را در بغل پره های بینی انجام می دهد و پره های بینی را کوچک می کند.
برش در پره بینی
برش در پره های بینی به دو روش انجام می گیرد. پزشک جراح در روش اول برش پره های بینی، برش را بر روی چین کنار پره های بینی ایجاد می کند. در این روش خط برش مشخص نمی باشد، اما امکان دارد در زیبایی انحنای بینی نسبت به صورت تاثیر منفی بگذارد و باعث ایجاد جوش در ناحیه چین صورت شود. روش دوم برای برش پره های بینی به گونه ای صورت می گیرد که برش یک میلی متر بالاتر از چین کنار پره های بینی زده می شود. این روش تاثیری در انحنای بینی نسبت به صورت نمی گذارد اما امکان دارد خط برش مشخص باشد و این نکته را باید مورد توجه قرار داد که در افرادی که پوست تیره ای دارند محل خط برش مشخص تر می باشد.
بخیه زدن پره بینی
پره های بینی به دلیل ظرافت و حساسیتی که دارند از اهمیت ویژه ای در جراحی برخوردار می باشند. نحوه بخیه زدن پره های بینی باید به گونه ای انجام شود که باعث ایجاد مشکلاتی مانند گوشت اضافه و اسکار بعد از جراحی نشود. بهبود بخیه های عمل بینی به عوامل زیر بستگی دارد.
رنگ، ضخامت و نرمی پوست در سرعت بهبود بخیه موثر می باشند .
خود فرد با انجام مراقبت ها و نگهداری از بینی، می تواند به بهبود بخیه و عدم ایجاد گوشت اضافه کمک کند. استفاده از کرم هایی جهت بهبود و ترمیم بخیه نیز در بعد از جراحی به مراجعه کننده توصیه می شود.
جراح زیبایی بینی باید دانش و مهارت لازم را در این زمینه داشته باشد تا بتواند برش ها را در محل مناسب و با اندازه لازم ایجاد کند و در بخیه زدن نیز دقت کافی را به کار ببرد تا خط بخیه کم رنگ تر باشد و در نتیجه بهبودی زودتر حاصل گردد.
نوع بینی افراد در ایجاد اسکار بعد از جراحی موثر می باشد. معمولا افردی که دارای بینی گوشتی هستند، بعد از جراحی، گوشت اضافه در نواحی بخیه شده ایجاد می شود. این افراد نسبت به سایر مراجعه کنندگان نیاز به زمان طولانی تری برای بهبود بخیه دارند. این افراد از روش هایی مانند لیزر می توانند جهت ترمیم محل بخیه و رفع گوشت ایجاد شده، استفاده کنند.
نکات بعد از جراحی
بیمار پس از عمل جراحی کوچک کردن پره های بینی جهت رسیدن به نتیجه دلخواه باید مراقبت های لازم را انجام دهد. از جمله مراقبت های پس از عمل می توان به خودداری از لمس پره های بینی و فشار آوردن به آن، پرهیز از انجام کارها و ورزش های سنگين، مصرف داروهای انتی بیوتیک و داروهای تجویز شده توسط پزشک اشاره کرد. دارو هایی که پزشک تجویز می کند، باید به طور مرتب استفاده شود، کمپرس یخ نیز بعد از جراحی توصیه می شود. ممکن است در روز های اولیه کمی با مشکل تنفس مواجه شوید که طبیعی است و علت آن تورمات داخلی و خارجی بینی می باشند که با گذشت زمان رفع می شود.
معایب کوچک کردن زیاد پره بینی
در صورتی که پره های بینی بیش از اندازه در جراحی کوچک شوند، فرد دچار مشکلاتی در این زمینه خواهد شد که از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد.
در این صورت نیاز به جراحی مجدد برای ترمیم و بزرگ کردن پره های بینی می باشد.
در صورتی که جراح به آناتومی بینی بیمار قبل از جراحی بینی توجه نداشته باشد امکان ایجاد اختلال در تنفس وجود داد.
اگر جراح در حین جراحی از روش های تقویت و نگهدارنده استفاده نکند ممکن است پره های بینی یا ساختار نگهدارنده بینی بیمار ضعیف شود.
سخن پایانی
همان طور که گفته شد عمل کوچک کردن بینی از جمله انواع جراحی بینی می باشد که جهت رفع گشادی و بزرگ بودن پره های بینی به کار می رود. این عمل همراه با جراحی بینی و یا جراحی ترمیمی بینی به دو روش سرپایی و برش در پره های بینی انجام می شود. اگر جراح بینی در هنگام جراحی دقت و مهارت کافی را نداشته باشد و آناتومی بینی شما را قبل از جراحی مورد بررسی قرار نداده باشد ممکن است پره های بینی را بیش از اندازه کوچک کند که این امر مشکلاتی را از جمله اختلال در تنفس به همراه دارد.
شما باید برای انجام عمل کوچک کردن پره بینی در انتخاب جراح دقت کافی داشته باشید و جراحی را انتخاب کنید که از مهارت و دانش لازم در این زمینه برخوردار باشد. پس از انجام عمل بینی شما باید مراقبت های ارائه شده و توصیه های پزشک را به طور کامل انجام دهید و داروهای تجویز شده را نیز مصرف کنید تا سرعت بهبودی افزایش یابد و در نهایت از فرم بینی خود رضایت کافی را داشته باشید. شما می توانید نظر خود را درمورد مطلب ارائه شده در قسمت نظرات با ما و سایر افراد به اشتراک بگذارید.